Kortsluiting

Kortsluiting in uw huis of pand? Schakel Spoedelektricien in en wij komen zo snel mogelijk het probleem verhelpen! Ook op zon- en feestdagen! U kunt ons ook contacteren voor advies of vragen in betrekking tot elektra.

+ 0
Opgeloste kortsluitingen
0
Gediplomeerde elektriciens
0
Uur per dag
0 %
Een oplossing

Kortsluiting oplossen

Wanneer u plots zonder stroom komt te zitten in (een deel van) uw woning wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Het plotseling uitvallen van stroom kan een gevolg zijn van kortsluiting. Als gevolg hiervan kunt u (tijdelijk) geen gebruik meer maken van uw elektronische apparaten. Tegenwoordig maken we gebruik van veel verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Denk hierbij niet alleen aan de vaatwasser, de wasmachine of de oven, maar ook aan apparaten zoals de koelkast en de router voor het internet. Stroomuitval die veroorzaakt wordt door kortsluiting is niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Om erachter te komen hoe de kortsluiting is ontstaan en om deze effectief en veilig te verhelpen kunt u één van onze elektriciens benaderen. De vakmannen van Spoed Elektricien helpen u graag!

Kortsluiting-verhelpen-Nederland

Kortsluiting verhelpen in uw regio?

Een kortsluiting komt nooit goed uit. Het is voor u van belang dat deze kortsluiting zo snel mogelijk wordt
verholpen zodat u weer gebruik kunt maken van uw elektrische apparaten. Middels onze goede bereikbaarheid
en snelle service kunt u snel weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Met een ervaren
elektricien op locatie kunt u erop vertrouwen dat uw elektra snel weer veilig en goed werkt.

Kortsluiting voorkomen

Om kortsluiting in uw woning te voorkomen raden wij u aan om de kabels van uw elektronische apparaten regelmatig te controleren op beschadiging van de isolatielaag. Doe dit ook bij apparaten die u recent heeft aangeschaft, want er kan ook beschadiging zijn opgetreden tijdens het transport.  Om de isolatielaag te beschermen kunt u elektriciteitsdraden of -kabels ook beter niet ergens aan vast spijkeren of gebruiken voor andere doeleinden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Kortsluiting kan namelijk ook ontstaan door het niet goed uitrollen van een verlengsnoer, of door gebruik te maken van twee verlengsnoeren naar één stopcontact. Test daarnaast regelmatig de aardlekschakelaar.

kortsluiting-nederland
Klantenservice