logo-spoed-elektricien

Dezelfde dag nog geholpen

24/7 Beschikbaar

Last van een stroomstoring?

Kortsluiting is dus de grootste oorzaak van een stroomstoring, maar dit wil helaas niet zeggen dat dit altijd het geval is. De oorzaak kan ook complex zijn en zich bevinden in de elektrotechnische installatie van uw woning. Ga in dit geval nooit zelf aan de slag maar schakel hiervoor een erkende elektricien in. De elektriciens van Spoed Elektricien weten precies hoe zij de storing zo snel en veilig mogelijk kunnen verhelpen. 

+ 0
Opgeloste Stroomstoringen
0
Gediplomeerde elektriciens
0
Uur per dag
0 %
Een oplossing

Stroomstoring oplossen/verhelpen

Wanneer u plots zonder stroom komt te zitten is dat erg vervelend. Je kunt geen gebruik meer maken van de elektronische apparaten in de woning en de lichten vallen uit. Dit kan een algemene storing betreffen, of een storing in de elektrotechnische installatie. Het laatste kan gevaarlijke situaties opleveren. De meeste mensen doen er dan ook alles aan om de kans op een stroomstoring te beperken, maar vaak is de oorzaak hiervan onbekend. Om er zeker van te zijn dat de stroomstoring op de juiste manier wordt verholpen kunt u een elektricien inschakelen. Maar wat is nu eigenlijk de oorzaak van de stroomstoring? En hoe kan deze in de toekomst worden voorkomen? 

stroomstoringen-nederland

Stroomstoring verhelpen in uw regio?

Lukt het u niet om de oorzaak van de kortsluiting te vinden? Neem dan contact op met één van onze elektriciens. De vakmannen van Spoed Elektricien staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar en lossen uw elektra problemen in een handomdraai voor u op. Bel voor een afspraak of meer informatie naar onze klantenservice. 

Stroomstoring in uw woning/pand

Een stroomstoring is een onbedoelde onderbreking van de energielevering. De stroom valt uit, waardoor u alle elektronische apparaten en verlichting in de woning plots niet meer kunt gebruiken.  Allereerst is het raadzaam om te checken of de buren wel stroom hebben. Wanneer dit niet het geval is ligt de oplossing buitenshuis en kunt u de storing doorgeven via het nationale storingsnummer 0800-9009. Dit nummer is 24 uur per dag gratis bereikbaar. Het kan in dit geval even duren voor je weer stroom geleverd krijgt. Brandt er bij de buren nog wel licht? Dan is er sprake van een stroomstoring in uw woning. Neem in dit geval geen risico en ga altijd op zoek naar de oorzaak. Bent u niet helemaal thuis in de elektrotechniek? De elektriciens van Spoed Elektricien bieden u garantie dat de stroomstoring vakkundig wordt verholpen. Zij zijn expert in het oplossen van stroomstoringen. 

Klantenservice