logo-spoed-elektricien

Dezelfde dag nog geholpen

24/7 Beschikbaar

Meterkast vervangen of uitbreiden?

+ 0
Meterkasten vervangen
0
Gediplomeerde elektriciens
0
Uur per dag
0 %
Een oplossing

Meterkast vervangen/uitbreiden

Veroudering van meterkasten komt bij veel woningen voor. Deze functioneert vaak nog wel en daarom wordt er geen verdere actie ondernomen. Toch kan een verouderde meterkast problemen opleveren. Kortsluiting kan ontstaan als het gevolg van stoppen die zijn doorgeslagen. Dit overkomt iedereen wel eens en gebeurt regelmatig. Echter kan dit grote schade opleveren aan elektronische apparaten die zich in uw woning bevinden. Wanneer de stoppen doorslaan kunnen televisies, computers, mediaboxen en/of andere kostbare apparaten beschadigen. Het kan dus voor u interessant zijn om uw meterkast te laten vervangen of uit te breiden, door één van onze professionals. 

meterkast-vervangen

Groepenkast uitbreiden in uw regio?

Voor sommige mensen kan het interessant zijn om de groepenkast uit te breiden of in zijn geheel te vervangen. Vaak gebeurt dit wanneer een oude woning wordt gerenoveerd, of bij de aanschaf van een nieuwe woning. Bij een verouderde woning is het raadzaam om de groepenkast eens te laten nakijken door een erkende elektricien. Voor het uitvoeren van meterkast werkzaamheden in uw omgeving staan onze vakmannen voor u klaar!

Meterkast-vervangen

Uw lokale meterkast specialist

Een schakelaar die meestal standaard in uw groepenkast te vinden is, is de hoofdschakelaar. Deze kunt u gebruiken wanneer u uw gehele elektronische installatie in één keer wilt uitzetten en spanningsloos wilt maken. In stoppenkasten is vaak geen hoofdschakelaar aanwezig. Hetzelfde geldt voor een aardlekschakelaar. Sinds 1975 moeten nieuwe en gerenoveerde woningen verplicht beschikken over één of meerdere aardlekschakelaars. Veel oudere woningen beschikken hier echter nog niet over, en dat is onveilig. Spoed Elektricien raadt u aan om deze zo snel mogelijk te laten installeren door een erkende elektricien, om brand in uw woning te voorkomen. Een aardlekschakelaar zorgt er namelijk voor dat bij een kortsluiting alle stroom in de woning automatisch uitschakelt, waardoor elektronische apparaten geen kans krijgen om door te branden. Een aardlekschakelaar is dus een extra beveiligingssysteem. De elektromonteurs van Spoed Elektricien vervangen en sluiten regelmatig aardlekschakelaars aan. Neem contact op met één van onze vakmannen, en laat werkzaamheden in en aan uw groepenkast professioneel en goedkoop uitvoeren.

Klantenservice