logo-spoed-elektricien

Dezelfde dag nog geholpen

24/7 Beschikbaar

meterkast-vervangen

Probleem met uw elektriciteit?

Heeft u problemen met de elektriciteit in uw woning? Hiervoor zijn verschillende mogelijke redenen. Het kan zijn dat een groep in de meterkast overbelast is en de zekering in de meterkast is doorgeslagen. Veel meterkasten zijn inmiddels voorzien van schakelaars in plaats van traditionele stekkers. Schakel de apparaten die op de groep zijn aangesloten uit en haal voor de veiligheid de stekker uit het stopcontact. U kunt een schakelaar omdraaien of een doorgebrande stop vervangen. Lukt dat niet? De elektriciteit kan uitvallen en u moet mogelijk een elektricien bellen om de stroom te herstellen.

Bel de storingsdienst van Spoed Elektricien

Tegenwoordig zijn er veel elektriciens die storingsdiensten verlenen. De storingsdienst van Spoed Elektricien is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Het voordeel van het gebruik van dergelijke hulpdiensten is dat de elektriciteit gedurende lange tijd ononderbroken zal zijn. Ook kunnen stroomproblemen in huis gevaarlijk zijn, waardoor een snelle oplossing van het probleem zeer wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan kortsluiting. Een spoed elektricien kan vaak binnen 30 minuten tot een uur reageren. Late nachten en weekenden.

Elektrische problemen zelf oplossen

Het oplossen van elektrische problemen in uw huis kan erg moeilijk zijn. Ook als de zekering in de meterkast succesvol is vervangen, is het verhelpen van de kortsluiting ingewikkelder. In sommige gevallen kan het probleem liggen in elektrische apparatuur. Dit probleem kan worden opgelost door alle stekkers los te koppelen en vervolgens één voor één weer aan te sluiten. Steekt de stekker ook uit de meterkast? In dit geval hebben we de oorzaak van het elektrische probleem in huis gevonden. Vervang het apparaat om nieuwe problemen te voorkomen.

Klantenservice