logo-spoed-elektricien

Dezelfde dag nog geholpen

24/7 Beschikbaar

laadpaal-laten-installeren

Voordelen van een laadpaal

Met stijgende benzineprijzen is het geen verrassing dat elektrische auto’s steeds populairder worden. Naarmate meer mensen ervan overtuigd raken dat elektrische auto’s lange afstanden kunnen afleggen en thuis kunnen worden opgeladen, kopen mensen steeds meer elektrische auto’s. Om je te helpen om advies te geven van een elektrisch laadstation , worden tips gegeven voor het installeren van een laadpaal.

Niet meer wachten op een openbare laadpaal
Als u veel kilometers maakt met uw elektrische auto, kunt u met een lege batterij komen te zitten. Als je je auto wilt opladen, moet je naar een tankstation met laadpunten. Openbare laadpalen zijn schaars, maar elektrische auto’s zijn er in overvloed. Het kan voorkomen dat u in de rij moet staan ​​bij een tankstation. Doordat u thuis de auto volledig kunt opladen, staat u met een eigen laadpaal minder snel in de rij.

Elektrisch rijden is voordeliger
Door de sterk gestegen benzineprijzen zijn elektrische voertuigen zeer betaalbaar, zeker als je ze privé kunt opladen. Er zijn openbare oplaadpunten beschikbaar, maar die kosten meer dan particuliere opladers. Daarom moet er bij u thuis een laadstation worden geïnstalleerd. Het is een flinke investering om een ​​laadpaal aan te schaffen en te installeren, maar de lage prijzen die je betaalt bij privé laden maken dit de moeite waard.

Een slimme laadpaal
Het is nu mogelijk om ook elektrische auto’s en laadpalen slim te maken. Een laadpaal en je telefoon kunnen samenwerken om je auto slim op te laden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw auto alleen tijdens de daluren op te laden of tijdens goedkopere stroomperiodes. Geld besparen is een andere slimme zet. Het is ook mogelijk om uw auto op te laden met stroom opgewekt door zonnepanelen, dit is echt groene energie.

Laadpaal laten installeren door Spoed Elektricien
Het is belangrijk om een ​​gespecialiseerde monteur uw laadpaal te laten installeren nadat u deze heeft aangeschaft. U kunt gemakkelijk fouten maken wanneer u zelf aan de slag gaat met elektrotechnische werkzaamheden. Neem daarom contact op met Spoed Elektricien wanneer u graag een laadpaal wilt laten installeren.

Klantenservice